cta blue

GM CLINIC

Art of Sculpting &
Science of Plastic
Surgical Innovation

WELCOME TO GM CLINIC

Εξειδικευμένη εμπειρία και κορυφαία τεχνολογία

Καλωσορίσατε στη νέα Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής GM Clinic. Πέρα από τις πλέον εξελιγμένες χειρουργικές τεχνικές που εφαρμόζουμε σε όλες μας τις επεμβάσεις, διαθέτουμε και τις πιο πρωτοποριακές ελάχιστα και μη επεμβατικές θεραπείες (minimum & non invasive), προκειμένου να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα συνολικά και ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ανθρώπου που έχουμε απέναντί μας. Η ταχεία εξυπηρέτηση, το φιλόξενο περιβάλλον και το άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό μας προσωπικό είναι τα στοιχεία εκείνα που θα σας αφήσουν με την καλύτερη εμπειρία σε κάθε βήμα που θα κάνετε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε.

επεμβατικές τεχνικές

Χρησιμοποιούμε τις πιο εξελιγμένες επεμβατικές τεχνικές.

OMADA

Eξειδικευμένη Ομάδα Διατήρησης Αποτελέσματος

3D Scan

High Definition 3D Scan για πρόβλεψη αποτελέσματος

αυθεντικά μηχανήματα

Αυθεντικά μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας

Τομείς εξειδίκευσης


Ανακαλύψτε τις

καινοτόμες χειρουργικές Υπηρεσίες μας
post thumbnail

Buccal Fat Removal

Το buccal fat removal έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση των λιπωδών μαξιλαριών που βρίσκονται στην περιοχή με αποτέλεσμα μια πιο λεπτή, με πιο όμορφο περίγραμμα άνω ζυγωματική περιοχή και κάτω γνάθο.

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

Mommy Make Over

Το Mommy Makeover είναι μία από τις πιο δημοφιλείς συνδυαστικές μεθόδους πλαστικής χειρουργικής, σχεδιασμένη ειδικά για την πλήρη αποκατάσταση του γυναικείου σώματος μετά την εγκυμοσύνη.

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

Λιποαναρρόφηση VASER® Lipo Hot Belly HD

Τέλειες αναλογίες, χωρίς τοπικό πάχος, σε 1 επίσκεψη. Αποτελεί τον τρόπο για κάθε γυναίκα να αποκτήσει το σώμα που πάντα ονειρευόταν, χωρίς δίαιτες, στερήσεις και γυμναστική. Το πρωτοποριακό σύστημα Vaser μπορεί να αφαιρέσει το τοπικά συσσωρευμένο λίπος από όπου κι αν βρίσκεται, ακόμη και από παραδοσιακά δύσκολες περιοχές, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος της χαλάρωσης.

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

Αυξητική Στήθους

Η επέμβαση που τονώνει το στήθος και την αυτοπεποίθησή σου. Με την πλέον ενδεδειγμένη τεχνική Dual Plane, η οποία συγκεντρώνει τα περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παλαιότερες τεχνικές, ενώ δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα, τόσο στο μάτι όσο και στο άγγιγμα, αλλά θεωρείται και η πλέον ασφαλής.

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

Βλεφαροπλαστική

Λαμπερό και νεανικό βλέμμα και πρόσωπο με ελάχιστη αποθεραπεία. Kατατάσσεται σταθερά ανάμεσα στις 3 πιο δημοφιλείς επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς, πέρα από το γεγονός πως χαρίζει άμεσα πιο λαμπερό και νεανικό βλέμμα, ανανεώνει συνολικά την εικόνα του προσώπου, κάνοντάς το να δείχνει πιο ξεκούραστο, πιο φρέσκο και πιο ζωντανό

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

Nano Lift Woman

Η mini επέμβαση για να κερδίσεις 10 χρόνια στο πρόσωπό σου. Πρόκειται για ό,τι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει η σύγχρονη πλαστική χειρουργική, αφού η συγκεκριμένη τεχνική Minimal Invasive Facelift έρχεται να δώσει λύση σε όλες εκείνες τις γυναίκες, που πλέον δεν νιώθουν να καλύπτονται ικανοποιητικά από τις μη επεμβατικές θεραπείες, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι ακόμη κατάλληλες υποψήφιες για ένα full facelift.

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

BBL με Macro & Micro Lipotransfer (Λιπομεταφορά)

Βραζιλιάνικοι γλουτοί με το λίπος που σου περισσεύει. Η πρωτοποριακή αυτή τεχνική έρχεται να διορθώσει τις αδικίες της φύσης και να σου χαρίσει τα τορνευτά οπίσθια των Βραζιλιάνων καλλονών, χάρη στο λίπος που σου περισσεύει. Η αποθεραπεία είναι αρκετά απλή και το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό, ενώ βελτιώνει συνολικά την εικόνα του σώματος.

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

Ενδοπεϊκά Fillers

Πολλοί άνδρες βιώνουν σημαντικό άγχος για το μέγεθος του πέους τους, ακόμα και όταν οι μετρήσεις αποδεικνύουν ότι το μέγεθος τους είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

Buccal Fat Removal

Το buccal fat removal έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση των λιπωδών μαξιλαριών που βρίσκονται στην περιοχή με αποτέλεσμα μια πιο λεπτή, με πιο όμορφο περίγραμμα άνω ζυγωματική περιοχή και κάτω γνάθο.

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

Αυξητική πέους

Η αυξητική πέους είναι μια επέμβαση που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια, καθώς «ταμπού» του παρελθόντος ξεπερνιούνται.

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

Κοιλιοπλαστική

Η Κοιλιοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση, που σχετίζεται με τη βελτίωση της αισθητικής εικόνας της κοιλιάς και του κορμού, γενικότερα.

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

Nano Lift man

Η επέμβαση εκλογής για την παράταση της νεότητας του σύγχρονου άνδρα. μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική για την ανανέωση και τη δραστική αντιγήρανση του προσώπου, που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του ιατρείου μας. Η μέθοδος αφορά σε ανθρώπους μετά τα 40, που, ενώ έχουν αρχίσει να εμφανίζουν έντονα σημάδια του χρόνου που τους ενοχλούν,

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

Βλεφαροπλαστική man

Η Νο.1 σε ζήτηση αισθητική επέμβαση μεταξύ των ανδρών. Ειδικά για τους άνδρες με πολύ έντονες σακούλες που φτάνουν χαμηλά μέχρι τις παρειές, η τομή μπορεί να πραγματοποιηθεί και ενδοστοματικά. Το μάτι φαίνεται αμέσως μεγαλύτερο και το βλέμμα ανακτά τη λάμψη και την ένταση της νεότητας.

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

FUE Μεταμόσχευση Μαλλιών

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE, ή αλλιώς η εμφύτευση μαλλιών, αποτελεί τον πιο σύγχρονο, επιστημονικό και εγγυημένο τρόπο για να ανακτήσεις τα χαμένα σου μαλλιά και μαζί τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Τα πολύτιμα τριχοθυλάκια αποτελούν την περιουσία του κάθε άνδρα, την οποία και θέλει να προασπίσει με τον καλύτερο τρόπο.

Ανακαλύψτε περισσότερα
post thumbnail

Λιποαναρρόφηση VASER® Lipo 6 pack HD

Η ελάχιστα επεμβατική τεχνική για 6pack χωρίς γυμναστική. Ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο έχει να επιδείξει σήμερα η πλαστική χειρουργική στον τομέα της ελάχιστα επεμβατικής λιποαναρρόφησης και της εξελιγμένης λιπογλυπτικής. Η τεχνική είναι ιδανική για την απομάκρυνση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους, όπου κι αν βρίσκεται, αλλά δεν σταματά εκεί, αφού επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό τη σμίλευση της υπό θεραπεία περιοχής

Ανακαλύψτε περισσότερα

Βραβεία

prize2 prize3 prize4 prize1 prize5 prize6 prize7 prize8 vraveia1 bg vraveia2 bg vraveia3 bg

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Γνωρίστε τον Ιατρό

Dr.Μεγαπάνος

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο Dr. Χρήστος Μεγαπάνος είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους και αναγνωρισμένους Πλαστικούς Χειρουργούς της χώρας μας, ενώ αποτέλεσε έναν από τους πρώτους ιατρούς του τομέα της αισθητικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ρωτήστε τους ειδικούς

Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

  Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2170007774

  Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα-Παρασκευή 12.00-20.00

  ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

  Δείτε τι είπαν οι ασθενείς μας
  για την εμπειρία τους

  Μετά από μια περίοδο έλλειψης ύπνου και κακής διατροφής κατάφερα μέσω της θεραπείας αυτής να φύγουν οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

  Alena

  Η εκφραστικότητα του προσώπου μου είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία της δουλειάς μου, κατάφερα να δείχνω νεότερη ενώ το πρόσωπό μου διατήρησε την ελαστικότητά του

  Violet Toro

  Λόγω της δουλειάς μου πρέπει το σώμα μου να είναι αψεγάδιαστο και η συγκεκριμένη θεραπεία με βοήθησε να έχω μια τέλεια εμφάνιση

  Μαριλέττα

  Πλέον δε χρειάζεται να σκέφτομαι αν έχω πάρει μαζί μου το κραγιόν μου

  Κάτια

  Όταν είμαι στη σκηνή αισθάνομαι ότι προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια επάνω στο σώμα μου, η θεραπεία αυτή με βοήθησε να έχω αυτοπεποίθηση

  Γεωργία

  Το περιβάλλον στο ιατρείο είναι πολύ φιλικό, περνάω υπέροχα σε κάθε μου επίσκεψη

  Μαρία

  Ταξιδεύω από την επαρχία μόνο και μόνο επειδή εμπιστεύομαι τον γιατρό, τα αποτελέσματα εκμηδενίζουν τις αποστάσεις

  Μαίρη

  Έβλεπα τόσα χρόνια να κάνουν την θεραπεία αυτή οι μεγαλύτερες σταρ του Hollywood και τώρα μπορώ να την κάνω και εγώ!

  Κοραλία

  Όλοι μου έλεγαν ότι φαίνομαι πιο νέα και όμορφη χωρίς να καταλαβαίνουν τι έχω κάνει

  Γεωργία

  Έκανα "restart" στο προσωπό μου και ξεκίνησα με το νέο μου γιατρό, να χτίζουμε μαζί βήμα-βήμα αυτό που ονειρευόμουν

  Σοφία

  Με μόλις μια συνεδρία απέκτησα νεανική όψη και αισθανόμουν 15 χρόνια νεότερη

  Βασιλεία

  Μετά την εξοντωτική δοκιμασία του Survivor, η θεραπεία Sun Kissed, χάρισε πάλι στο δέρμα μου τη χαμένη του λάμψη

  Δήμητρα

  Απολαμβάνω τον καινούργιο μου εαυτό που δείχνει πιο φρέσκος και ξεκούραστος

  Νίκος

  Μετά την θεραπεία, το δέρμα μου έλαμπε ενώ αισθανόμουν πιο ξεκούραστη και αναζωογονημένη

  Βαρβάρα

  Ο Γιατρός με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή και με βοήθησε να βρούμε μαζί τι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή μου

  Σέβη

  Μέσα σε 20 λεπτά είχα τη μύτη που ονειρευόμουν

  Νικόλ

  Φεύγοντας από την κλινική, έδειχνα 20 χρόνια νεότερη"

  Βίκυ

  Με την σωστή καθοδήγηση του γιατρού και της ομάδας του καταλήξαμε βήμα-βήμα στο αποτέλεσμα που επιθυμούσα

  Έμιλυ

  Λατρεύω την φυσικότητα του αποτελέσματος, αναδείχτηκαν όλα τα χαρακτηριστικά που ήθελα στο πρόσωπό μου.

  Βαλέρια

  Εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή τον γιατρό και την ομάδα του και το αποτέλεσμα με δικαίωσε

  Άντζελα

  Η δουλειά μου είναι πολύ απαιτητική και πρέπει να φαίνεσαι νέος αν θες να τα βγάλεις πέρα με τους νεότερους, να σε υπολογίζουν, να μη μοιάζεις αρχαίος. Όμως φοβόμουν πολύ να μπω στη διαδικασία ενός λίφτινγκ, άσε που άμα το καταλαβαίνανε στο γραφείο θα γινόμουν ρεζίλι. Δεν ήθελα. Μετά έμαθα για μία τεχνική που λέγεται Nano Lift. Είναι σαν λίφτινγκ, αλλά δεν έχει ούτε τόσες τομές ούτε κλείνεσαι σπίτι για καιρό, και μου είπαν πως φαίνεσαι πιο φρέσκος και πιο νέος, αλλά χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Το έκανα, τίποτα σε μισή μέρα, ξύπνιος ήμουν και ούτε πόνος ούτε τίποτα. Το μεσημέρι γύρισα σπίτι και σε 1 βδομάδα ήμουν στη δουλειά. Όλοι μου έλεγαν πως με ωφέλησαν οι διακοπές. Θα σας πω το ξενοδοχείο τους λέω να πάτε κι εσείς!

  Μάριος, 55 ετών

  Το Vaser είναι ότι καλύτερο έχω κάνει ποτέ για τον εαυτό μου. Το καλύτερο δώρο για μένα. Επιτέλους έχω επίπεδη κοιλιά και μπορώ να βάλω ό,τι θέλω, ούτε να σκέφτομαι, ούτε να προβληματίζομαι, τίποτα. Γραμμωμένη, επίπεδη κοιλιά, χωρίς καν να πάω γυμναστήριο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

  Θάλεια, 30 ετών

  Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε καλοκαίρι το ίδιο δράμα. Δεν ήθελα να πάω παραλία. Βλέπεις είχα γυναικομαστία και οι γονείς μου δεν καταλάβαιναν γιατί αυτό ήταν πρόβλημα. Ρε με κοροϊδεύουνε τα κορίτσια, τους έλεγα, χαμπάρι αυτοί. Με το που ενηλικιώθηκα και αποφάσιζα εγώ πια, ήρθε η ώρα να λυθεί. Επισκέφτηκα τον κ. Μεγαπάνο, με άκουσε ο άνθρωπος και κατάλαβε. Δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα, μου είπε, θα δεις θα το λύσουμε και σε λίγα χρόνια ούτε που θα το θυμάσαι. Πράγματι με ένα μηχάνημα που λέγεται Vaser έβγαλε το λίπος, μου έκανε και γράμμωση, και 2 χρόνια τώρα είμαι μια χαρά. Άρχισα και γυμναστήριο και νιώθω καλύτερα από ποτέ. Τελικά όλα λύνονται, αρκεί να υπάρχει ανθρωπιά και καλή διάθεση

  Νίκος, 21 ετών

  Πάω γυμναστήριο πολλά χρόνια και η κοιλιά μου είναι πλάκα και γυμνασμένη, όμως ότι ασκήσεις και να έχω κάνει, αυτά τα χωρίσματα χαμηλά στον καβάλο δεν μπορούσα να τα φτιάξω. Έκανα Vaser και τώρα και 6 pack έχω και χωρίσματα έχω και καθόλου δεν ταλαιπωρήθηκα. Νομίζω πως θα σας ξαναέρθω για να χτίσουμε και λίγο καλύτερα το στέρνο

  Γιώργος, 29 ετών

  Αθλούμαι από παιδάκι, τρέχω, παίζω βόλεϊ, κάνω ποδήλατο, και άμα χρειαστεί κάνω και δίαιτα. Γενικά οι φίλες μου λένε πως έχω πολύ ωραίο σώμα. Όμως στην κοιλιά το είχα το λιπάκι μου και εμένα με ενοχλούσε. Πήγα στην GM clinic και αντίο λιπάκι στην κοιλιά. Φέτες η Γωγούλα με το Vaser. Καλλιτέχνης ο κ. Μεγαπάνος. Μπράβο γιατρέ!

  Γωγώ, 25 ετών

  Κάνω διάφορα μη επεμβατικά, εδώ και πολλά χρόνια, και η αλήθεια είναι πως μου έχουν πάει καλά. Όμως από κάποιο σημείο και μετά αυτά δεν έφταναν. Μου είπε ο γιατρός μου πως είμαι πολύ νέα για λίφτινγκ. Ε και τι έτσι θα μείνω; Του λέω. Με το πρόσωπο κρεμασμένο και το λαιμό πλισέ; Εκεί μου είπε για τη νέα τεχνική, για το Nano Lift. Στο ιατρείο το έκανα, με τοπική. Μη σου πω ότι τα άλλα μπορεί και να πόναγαν πιο πολύ. Πάει και η χαλάρωση, πάει και το κρέμασμα. Σαν 40 χρονών είμαι πάλι. Να σαι καλά γιατρέ

  Πόπη, 52 ετών

  Χώρισα πρόσφατα με τον άντρα μου, ήμασταν 20 χρόνια μαζί. Ήθελα κάπως να νιώσω νεότερη, να δείξω νεότερη, να ανέβει η αυτοπεποίθηση μου. Άλλωστε νέα είμαι ακόμη, έλεγα. Έκανα Nano Lift και τώρα όντως είμαι νέα ακόμη. Ευχαριστώ γιατρέ, θα έρθω και για Brow Lift

  Μαρία, 46 ετών

  Γιατρέ θέλω να κόψουμε χρόνια από το πρόσωπό μου, αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είπα στον κ. Μεγαπάνο. Μη μου πεις για ενέσιμα, τίποτα δεν μου κάνουν πια. Να κάνουμε facelift! Όμως μου εξήγησε πως υπάρχει και πιο μέση οδός. Λέγεται Nano Lift και είναι πολύ πιο απλό και φυσικά και πιο οικονομικό. Ας το κάνουμε, του λέω. Ε πάλι καλά που τον άκουσα, 10 χρόνια μικρότερη φαίνομαι και δεν ταλαιπωρήθηκα και καθόλου. Σε 10 χρόνια πάλι βλέπουμε!

  Γεωργία, 50 ετών

  Πριν τα παιδιά είχα ωραίο στήθος, όχι πολύ μεγάλο, αλλά στητό και θελκτικό. Τρεις εγκυμοσύνες και τρεις θηλασμούς μετά, ήμουν να με κλαις. Άδειο και κρεμασμένο και αντίο στα παλιά μεγαλεία. Η αυξητική στήθους από τον Dr. Μεγαπάνο όχι μόνο μου ξαναέδωσε το παλιό μου στήθος, αλλά μου το έκανε και ακόμη καλύτερο. Ανέβηκα κι ένα νούμερο σουτιέν και τώρα είμαι στα καλύτερα μου. Μακάρι να το είχα κάνει και νωρίτερα

  Κλέλια, 42 ετών

  Είχα από μικρή θέμα με το δεξί άνω βλέφαρο, ήταν χαλαρωμένο και με τα χρόνια άρχισα να μη βλέπω τόσο καλά όσο έβλεπα από το άλλο μάτι. Με τη βλεφαροπλαστική άνω βλεφάρου, τα μάτια μου επιτέλους απέκτησαν ομοιόμορφη εικόνα και εγώ βλέπω εξίσου καθαρά και από τα δύο μάτια. Ευχαριστώ γιατρέ μου!»

  Μαρία, 30 ετών

  Η μαμά μου και η αδελφή μου είχαν τέλειο στήθος πάντα. Μεγάλο και στητό. Εγώ πάλι τίποτα, πλάκα. Μου έλεγαν να μη στεναχωριέμαι και πως είμαι τυχερή που φοράω ότι θέλω. Τι φοράω ότι θέλω; Ότι και να φόραγα ήμουν σαν 12χρονο, που προσπαθούσε να βάλει τα ρούχα της μαμάς του. Μετά την αυξητική μαστού νιώθω άλλος άνθρωπος. Έχω επιτέλους ένα ωραίο και πλούσιο στήθος, στητό και σφριγηλό, και τώρα πραγματικά φοράω ότι θέλω!!

  Ελένη, 26 ετών

  Τοπικό πάχος στην κοιλιά και άδειους γλουτούς. Έτσι ήμουν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Με το BBL μπήκα το πρωί στο ιατρείο και το μεσημέρι έφυγα χωρίς κοιλιά πια και με τέλεια στρογγυλά οπίσθια. Εντάξει πήρε περίπου 1 μήνα για να δω το πλήρες αποτέλεσμα, τελειωμένο και τελικό, αλλά πόσο άξιζε. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα αφήσω παραλία για παραλία!»

  Γιώτα, 32 ετών

  Μπορεί να μην είμαι η Kim Kardashian, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν με ενδιαφέρει η εικόνα μου. Πάντα ήθελα να έχω πιο ωραία οπίσθια, ήταν πάντα κάπως άδεια και χαμηλά. Στην IQ Plastic Surgery μου εξήγησαν για το BBL και πως μπορεί να αλλάξει συνολικά το σώμα μου, και πράγματι το έκανε. Από εκεί που είχα μπούτια και δεν είχα γλουτούς, τώρα έχω και πιο λεπτά μπούτια και εντυπωσιακά οπίσθια, με μία επέμβαση, στην οποία καθόλου δεν ταλαιπωρήθηκα. Επιτέλους φοράω κολάν και δείχνω όμορφη, δεν ξέρεις γιατρέ πόσο καλά νιώθω πια με τον εαυτό μου. Σε εσένα το χρωστάω!

  Ναυσικά, 27 ετών

  Δεν είχα ποτέ και τα πιο υπέροχα μάτια, σαν αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά. Όμως ήταν πάντα μεγάλα και καθαρά, είχα αυτό που λένε έντονο βλέμμα. Ξαφνικά άρχισα να δείχνω συνέχεια κουρασμένη… το έβλεπα κι εγώ κάθε πρωί στον καθρέπτη πως φαινόμουν βαριά ακόμη δεν είχα σηκωθεί από το κρεββάτι. Μη λέμε τώρα βλακείες, δεν μου άρεσε καθόλου. Ακόμη και τα παιδιά μου με ρωτούσαν τι έχω και τι έχω, ενώ δεν είχα τίποτα. Ήμουν μια χαρά κεφάτη. Τίποτα, έπρεπε να το λύσω και στην IQ Plastic Surgery το έλυσα με τον πιο εύκολο τρόπο. Ούτε πόνος, ούτε ταλαιπωρία, ούτε τίποτα. Το πρωί πήγα, το μεσημέρι έφυγα και τρεις μέρες μετά ήμουν στο γραφείο μου. Εν τω μεταξύ, όλοι μου λένε «τι έκανες και δείχνεις έτσι φρέσκια; Πρέπει να ξεκουράστηκες πολύ στην καραντίνα!», ναι καλά, και που να ήξεραν… Τι ξεκούραση, Βλεφαροπλαστική το λένε χρυσή μου!

  Ισμήνη, 45 ετών

  Πάντα μου έλεγαν πως τα μάτια μου είναι η γοητεία μου, βλέπετε έχω ανοικτόχρωμα και έντονα μάτια, που τα έχει πάρει ευτυχώς και ο γιος μου. Όσο όμως περνούσαν τα χρόνια, όλο και λιγότερο άκουγα το συνηθισμένο για εμένα σχόλιο «Μα τι ωραία μάτια που έχεις!». Δεν ήταν η ματαιοδοξία μου που με έστειλε στο χειρουργικό τραπέζι, ειλικρινά, ήταν το γεγονός πως τα μάτια μου με τα χρόνια «κλείσανε», έγιναν μικρά και αδιάφορα, και δεν ήθελα να δείχνω γέρος, ενώ είμαι ακόμη νεότατος. Στην IQ Plastic Surgery με αντιμετώπισαν με κατανόηση και ειλικρίνεια, με άκουσαν και με κατάλαβαν, και τελικά με μία εξαιρετικά εύκολη επέμβαση Άνω και Κάτω Βλεφαροπλαστικής απέκτησα ξανά τα μεγάλα μου μάτια και άρχισα ξανά να ακούω το κλασσικό σχόλιο, που τελικά πολύ μου είχε λείψει

  Κώστας, 49 ετών

  COLLABORATING CLINICS

  logo